Què deu pensar en Ricky?

Ricky Rubio amb la samrreta blaugrana

Avui s’ha celebrat el sorteig dels quarts i les semifinals de la Copa del Rei de bàsquet, que es disputarà a Madrid del 10 al 13 de febrer. Ricky Rubio ha estat l’encarregat de treure una de les boles del primer emparellament i, curiosament, ha agafat la del Barça. Però el destí encara li guardava una sopresa: al seu costat, Joan Maria Gavaldá ha ensenyat la papereta del Joventut.

Jo em pregunto: què li deu haver passat pel cap al base del Masnou quan ha vist que s’haurà de tornar a enfrontar al seu exequip? Fins ara ja ha jugat tres cops contra la Penya, tots ells a la fase regular de l’ACB, i tots ells han acabat amb victòria blaugrana.  Què deu pensar en Ricy Rubio quan recorda que, amb només 18 anys, entre ell i Rudy Fernández van guiar la Penya cap al triomf a la Copa de 2008?

No ho sé, però sí que sé que no m’agradaria trobar-me a la seva pell i, novament, haver de jugar contra el club que li va permetre fer-se un nom al món del bàsquet.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús