Multes que es podrien estalviar

Racing-LLUIS-GENE-AFP-PHOTO_ARAIMA20110125_0197_1.jpg

"L'acció del crim" de Leo Messi

Ahir coneíxiem la notícia que Leo Messi serà sancionat per ensenyar una samarreta amb el lema “Feliz Cumple Mami” després de marcar un gol al Racing. La normativa és clara: qualsevol jugador que s’aixequi la samarreta per mostrar-ne una a sota amb qualsevol lema serà sancionat amb targeta groga i haurà de pagar una multa d’entre 2.000 i 3.000 euros.

Aleshores, l’única diferència que hi ha entre felicitar l’aniversari a la teva mare o portar escrit “sí a la guerra” és que uns pagaran 2.000 euros i els altres 3.000. De nou, ens trobem davant una nova forma de la Federació Espanyola de Futbol de recaptar diners. Ja li va passar al pobre Callejón, quan va ensenyar un dibuix de la cara del desaparegut Jarque, i ara li toca a Messi. En aquella ocasió l’Espanyol va recórrer i se li van retirar les sancions al jugador. Ara, el Barça també ha recorregut i suposem que Messi tampoc serà multat ni sancionat.

Això sí, per evitar-se tots aquests problemes la Federació hauria de variar una mica la norma i afegir que es sancionarà el jugador que ensenyi un lema “conflictiu”. O si no que es preguntin: que és més perillós, ensenyar una samarreta per dedicar el gol a la teva mare o fer la metralleta quan marques un gol?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús