Benvinguts al meu blog!

Hola a tothom!

IMAG0025.JPGCom es pot intuir en el meu subtítol, miscel·lània australiana, el contingut d’aquest blog serà força aleatori. Tinc pensat que les entrades siguin, o bé reflexions que se’m puguin passar pel cap en certs moments de lucidesa, o bé simplement curiositats de la vida quotidiana per aquests indrets del món.

Per començar, us deixo una foto de la finestra de la meva habitació. Intuiu quelcom remercable?

Bé, no sé si és en el que estaveu pensant, però volia que us fixéssiu en el fet que no hi ha persianes. No és una cosa típica australiana, ja que aquest any vaig anar a Escòcia i allà tampoc en tenien, i imagino que a altres països tampoc en deuen tenir. Tanmateix, ho trobo curiós. No crec que sigui massa difícil instal·lar unes persianes a cada habitació. Si t’agrada que et desperti la llum pel dematí, endavant, no les baixis, però els que preferim dormir a les fosques tindríem l’opció de baixar-les com a mínim. En fi, que cada dia que surto una estona per la nit em llevo preguntant-me per què no tenen persianes aquesta gent.

I bé, de moment us deixo amb aquesta actualització tan barata, però amb una mica de sort algunes de les que vindran a continuació seran millors. Mai havia tingut un blog i de moment volia veure com anava la cosa.

Un salut des de Sydney!

9 comentaris

 • Isaac Farreras Alcover

  28/11/2010 13:08

  Totalment d’acord amb lo de les persionaes… a Dinamarca tampoc en tenen.

 • Konill

  28/11/2010 15:14

  Quina vaina nene!
  Se’t troba a faltar per Montgat!
  Passa-t’ho bé!!!

 • Eric Oliva

  28/11/2010 19:54

  Doncs home, si a la imatge l’enquadre enfoqués més la part de dalt potser m’hi hagués fixat marica. Però així només he vist que tens cortines amb floretes de forma rara. Jo diria que son plantes carnívores.

 • Ferran Montoya

  28/11/2010 21:51

  Aquest australians no tenen ni idea de la vida. De tota la vida que es dorm (sobretot quan surts) amb les persianes baixades!!!

 • Eva Garcia Zambrana

  30/11/2010 16:27

  M’ha fet molta il.lusió trobar el teu blog, ha estat per casualitat, et buscava al facebook,
  Feia molts dies que no sabia res de tu, bé pels teus pares si, però no directament amb tu. Molts pentons i no dubtis que et llegiré.
  La Marina encara em pregunta perquè no et fas el llit…. MUUUUAAA!!!!

 • Gaby

  15/12/2010 10:39

  Lo de las persianas es un putadón, te recomiendo el papel de plata para que no entre nada de luz. Igual alguna solución con nanopartículas también vale, pero el papel Albal es mas barato.

  Como dicen por ahí en Dinamarca tampoco hay y es mas grave porque en Verano el sol empieza a salir a las 3am.

 • Nury (de la Julia)

  15/12/2010 14:01

  Hey! Mi madre nos ha pasado tu blog y veo que mi hermano ya ha chafardeado un poco…
  Que guay tu experiencia por esos lugares…! Pensaba que ibas una temporadita y el otro dia me dijeron que es una super temporada de 4 años!! :-)
  Disfruta mucho!!! Estaremos al tanto de tu vida, casi mas que si estuvieras aqui…!! A ver si a tu vuelta hacemos otro reencuentro! (el sabado hicimos uno con Miriam, Sergi, Ana y estuvimos genial..!)
  Cuidate!

 • Xavier Zambrana

  15/12/2010 14:05

  Pues ya me había dicho lo del papel de plata. Un amigo también me comentó el tema del cartón. La verdad es que tengo que hacer algo al respecto porque los domingos por la mañana suelen ser duros.
  Lo de dinamarca quizá es que se deprimen tanto en invierno con tan poco sol que se alegran de verlo a las 3 de la mañana…jeje

 • Xavier Zambrana

  15/12/2010 14:12

  Ei Nury! Pues sí, estaría bien! A vosotros os he visto poco, pero es que a Sergi…ni me acuerdo cuando fue la última vez que lo vi jaja, estaría bien una cena de estas, sisi!
  Ya iréis viendo un poco lo que hago por aquí…pero vamos, que tampoco hago nada especial eh, hago más o menos lo mismo pero bocabajo.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús