Nadal a Bondi Beach

156955_485106927449_505582449_5677784_5445530_n.jpg

Bondi Beach

Hola a tothom!

Aquests dies vaig una mica de cul i per això portava temps sense actualitzar. A veure si a partir d’ara actualitzo més sovint, encara que siguin actualitzacions curtes i cutres.

Avui simplement us penjo una foto de fa 6 dies. La foto la va fer un amic meu el dia de nadal quan vam anar a fer una barbacoa a Bondi Beach. Bondi Beach és una de les platges més famoses de Sydney, bàsicament perquè és una de les que està més a prop del centre de la ciutat. Parèntesis: aquí a la gent els hi agrada molt això de fer barbacoes. Totes les cases a les quals he estat tenen un trasto d’aquests per fer barbacoes i a les platges sempre hi ha barbacoes públiques. Són com unes planxes d’acer bastant grans…només has d’apretar un botonet que tenen a sota perquè l’acer es calenti i es faci la carn o el que hagis posat.

Doncs bé, com podeu veure feia molt bon dia i la platja estava bastant a reventar. De fet, aquí la platja es veu molt buida per la de gent que hi havia. Es fa bastant curiós veure els guarniments típics del nadal i a tothom amb barrets navidencs (tot i que a la foto no se’n veu ni un, molta gent els duia). Però bé, és com tot, a nosaltres se’ns fa curiós però si parles amb algú de Chile o South Africa et diuen que per ells el nadal és això….calor, barbacoes, platja, etc.

Ah, per cert, això que posa ‘Surf Rescue’ indica que hi ha un equip de salvament especial a la platja pels surfistes…aquí el surf és com si fos l’esport nacional, tothom en fa, però entre que les onades són bastant grosses, que hi ha corrents d’aquestes que se t’emporten cap endins, i que hi ha taurons i meduses doncs imagino que tota precaució és poca.

En fi, bones festes per tothom i bona entrada d’any!!

2 comentaris

 • Ferran Montoya

  31/12/2010 22:15

  Pensava, vaig a veure si ha posat algo nou i zaaap! aquí ho tens. Un nadal a la platja. La veritat jo canvio el nostre nadal amb fred pel de calor eh? Odio el fred!!!! Bon any!

  Avui ens faltarà el pianista a casa en Mozota!

 • MªCarme Puyalto Lanau

  05/01/2011 12:39

  Hola Xavi, és molt curiós veure un arbre de Nadal a la platja i guarnit.
  Que tinguis un Bon any.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús