La teoria dels pantalons curts

Retorno al blog despres de molt de temps. Intentare postejar mes habitualment. A veure si ho aconsegueixo. Ah,si en algun post com aquest veieu que no poso accents ni ‘c’ trencades ni tal no us penseu que ja no recordo com s’escriu el catala. Simplement estic amb un teclat angles. Doncs be, el post d’avui el vull dedicar a una xorrada que se’m passa sovint pel cap des que estic aqui. Es la seguent:

Quan estic a Barcelona i veig a una persona en pantalons curts en ple hivern en general penso una d’aquestes dues coses:

a) Esta tarat/a.

b) Es un/a guiri.

Pero en general sempre es b). Es a dir, en general els que som de Barcelona a l’hivern ens tapem perque tenim fred.I el cas contrari crec que es podria aplicar a alguns paissos del nord d’Europa pero des d’una perspectiva inversa. Ho vaig veure bastant clar quan vaig anar a Escocia a l’abril del 2010. Jo trobava que fotia una rasca considerablepero en canvi els escocesos no pensaven el mateix. Ells anaven ja en pantalons curts, faldilles o el que fos. Pero clar, aixo te sentit. Si els seus hiverns son de -10 graus, i aleshores estaven a 10, doncs relativament si que feia ‘calor’. Vaig trobar que alla es podria aplicar la meva mateixa logica pero com ja he dit abans, des d’una perspectiva inversa. Si estaves a Escocia a l’abril i trobaves una persona amb jaqueta i bufanda, era una d’aquestes dues opcions:

a) Era un/a escoces/a rarot/a.

b) Era un estranger.

I en general, sempre era b) tambe.

Tanmateix, des que he arribat aqui a Sydney que la meva teoria s’ha vingut avall o la conclusio es diferent. M’explico. El clima aqui a Sydney es bastant semblant a Barcelona. A l’estiu fa calor i a l’hivern fot rasquilla. Tanmateix, porto veient gent en pantalons curts tot l’any. Algun si que potser es un danes o un tio de Buffalo (US), pero en general son australians. D’altra banda, tambe n’hi ha d’altres que porten pantalons llargs i jaqueta, etc etc. Total, que aplican la meva teoria que semblava validaper Barcelona i Escocia, ens surt que basicament hi ha un percentatge molt elevat d’australians que tenen un transtorn detemperatura intern. Vaja, que estan tarats.

Fins aviat!

1 comentari

  • Xuxufarra

    30/08/2011 16:10

    Reflexions psicotròpiques jaja. Deunidó!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús