Autor

Xavier Zambrana

Xavier Zambrana.

Benvinguts al meu blog!

És curiós. Mai se m’hagués passat pel cap això de fer-me un blog. Imagino que ho veia com una forma de comunicació amb els meus amics i per comunicar-me amb ells prefereixo el mail, la veritat. Tanmateix, el fet de tenir un públic desconegut i proper a la vegada m’engresca.

Em dic Xavier Zambrana Puyalto, vaig néixer el 31 de juliol del 1985 i sóc de Montgat. Imagino que a tots us sona Montgat no? És aquesta petita localitat costanera limítrof amb Badalona famosa per tenir el túnel més antic de la Península Ibèrica i per tenir dues estacions de tren quan ciutats grans com Badalona només en tenen una.

Vaig anar a tant a l’escola com a l’institut a Badalona i fins fa poc, exceptuant un any que el vaig passar a Granada, he estat anant a la universitat a Barcelona. Sempre he rebut una educació pública i, exceptuant el tema de la tercera llengua, de qualitat. Gràcies als professors, i essencialment als meus amics i a mons pares, avui continuo tenint les mateixes ganes d’aprendre que un ‘enano’. Són precisament aquestes ganes d’aprendre unides a una naturalesa de cul inquiet el que ha fet que hagi vingut a Sydney a fer un doctorat.

En quant al doctorat, a grosso modo, estic estudiant la interacció de la llum amb partícules molt petites (nanopartícules). Resulta que una cosa que podria semblar que té tan poc interès troba aplicació en camps diversos emergents com la criptografia quàntica, la computació quàntica o la biofotònica.

En fi, espero que gaudiu llegint les petites reflexions que se’m passen pel cap i espero poder-vos anar mostrant mica en mica com es percep la vida per aquí sota de cap per avall.

5 comentaris

 • MªCarme Puyalto Lanau

  04/12/2010 11:43

  Xavi m’ha fet molta il.lusió llegir els teus comentaris, espero que no t’intimidi el fet de llegir-los, si és així m’ho dius i no passa res. Com pots veure ara estic descobrint el món de l’ordinador i t’asseguro que em passo més estona. Estic aprenent i cada dia tinc més curiositat per aprendre. Un petó i m’hanagradat molt el teu escrit. Estic molt orgullosa de tu. Sé que arribaràs lluny.

 • Mario Puyalto Corral

  10/12/2010 1:49

  Xavi!!! Realment em sorprens dia a dia… Avui la tieta m’ha comentat que t’havies fet un blog. El primer que he fet en arribar a casa es xafardejar-lo una mica. Tot i que siguis lluny, molt lluny ens preocupem molt pel que estas fent i deixes de fer. Sempre preguntem tots per tu i encara que sigui a comptagotes procurem anar sabent com et va tot. Que sàpigues que me’n deus una, que ja m’he enterat que la setmana passada vas parlar per telèfon amb muns pares i ma germana. Amb l’únic que no has creuat una paraula és amb mi. Aquesta me l’apunto, eh!!!
  Sempre es una il·lusió saber de tu i sobretot saber que tot et va tant bé. Que passis unes bones festes. Et trobarem molt a faltar. Una abraçada molt gran de par del teu cosí.

 • Gregorio y Evelia

  23/12/2010 23:22

  Hola Xavi, acabamos de hablar con tus padres y nos han comentado lo de tu blog. Está estupendo, lo iremos siguiendo y así sabremos algo más de cómo te van las cosas. Parece muy interesante lo que estás estudiando!. . Que pases unas felices fiestas y que en este año nuevo se cumplan todos tus deseos !!!. Recibe un fuerte abrazo de nuestra parte.

 • MªCarme Puyalto Lanau

  03/01/2011 22:20

  Hola Xavi, és curiós que hi hagi un arbre de nadal a la platja i guarnit. La foto és molt curiosa.
  Que tinguis un molt bon any.

 • M. Carme Zambrana

  11/02/2011 12:56

  Xavier ara que ja he entrat en el teu blog , ja el visitaré més sovint .Està molt bé el resum breu dels teus 25 anys.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús