Feines extremes

brigada2.jpg

brigada.jpg
Un cop a dalt de la torre de comunicacions de Shanghai, la Perla d’Orient (la torre de les boles perquè ens entenguem), resulta que la sorpresa més gran no va ser la vista, sinó que de sobte, de més amunt es va despenjar la brigada de neteja de la torre. Jutgeu vosaltres mateixos… Qui s’atreveix amb aquesta feina? M’hagués encantat preguntar-los un parell de coses:

– Us agrada la feina? Com la vau trobar? Quins són els requisits?  Està ben pagada? Per què?

Realment espero que ho estigui de ben pagada, perquè sembla una bogeria. A més de 400 metres t’han d’agradar molts les altures per no patir gens d’ansietat i a sobre aguantar les cares de sorpresa i els flaixos de gent com jo que alucina quan veu la brigada despenjar-se pels finestrals d’una de les parets circulars de la torre.
Només tinc paraules de respecte i admiració i en el fons penso: sort que hi ha gent per tot en aquest món!

 

1 comentari

  • Neus Font NESPLÉ

    27/04/2011 0:39

    Si demanen algú per fer una substitució digam’ho seria la feina de la meva vida.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús