Humor xinès (sense intentar ser-ho)

A la Xina, com a tot arreu, en passen moltes de coses. La població internauta ha arribat ja als 477 milions, la censura continua (a veure com s’ho faran amb tant cibernauta), Ai Wei Wei continua arrestat, i també ens ha arribat l’escàndol del director del FMI… I si bé tot això mereix reflexió, comentari i crítica, a vegades és bo fer una pausa i observar aquelles coses menys trascendentals, més mundanes o humanes que de tan senzilles fan riure. Coses molt simples però que descriuen molt bé la manera de fer d’una societat. I quan ja fa un temps que vius i convius en una societat determinada, aquestes petites coses tan representatives a les quals sovint no pares atenció esdevenen humorístiques…

Heus aquí aquest mini vídeo que he trobat per Internet. Per a mi és un gag d’humor xinès, potser per altres una pèrdua de temps. Però en tot cas resumeix molt bé la manera desenfadada que té la població xinesa en general de fer les coses: amb tranquil·litat i sense massa complicacions. A Catalunya segurament en diríem la llei del mínim esforç. Aquí potser és més aviat un “si hi ha un camí fàcil per què hauria d’agafar el difícil?”. En fi, maneres i maneres de veure les coses. A veure què us sembla!

glass_window_cleaning.jpg

clica per veure vídeo

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús