Retrats de Berlín: Henning

Henning

Alt i imponent però d’ulls riallers i somriure sincer. Parla a poc a poc i amb un accent comprensible, suposo que simplificat per a mi. Henning (30) treballa d’anestesista a la Charité, l’històric hospital universitari de Berlín. Procedent de Neuefehn, un petit poble de Frísia oriental, va venir a la ciutat per estudiar a la millor facultat de Ciències Polítiques del país; coses de la vida, va acabar cursant medicina i es va quedar perquè li agradava l’ambient.

De Berlín n’aprecia l’actitud del laissez faire: tothom pot fer el que vol i com vol, malgrat que la gent sigui més desagradable. Aquí també hi ha trobat amics i ara hi viu amb la seva parella. Del seu poble n’enyora els paisatges, la quietud i la lentitud; en contraposició amb Berlín, en ressalta la cortesia i l’atenció. No té intenció de quedar-se a la ciutat tota la vida, però sí una llarga temporada.

1 comentari

  • aina

    16/12/2010 9:53

    Què monu i quins ullets… :-)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús