Retrats de Berlín: Hestie

Hestie

Hestie (29) és d’aquelles persones que inspiren confiança només veure-les; de tracte agradable i conversa intel·ligent. Té la mirada sincera, gesticula molt i no eludeix el contacte amb l’interlocutor fent-lo més proper a les seves explicacions. Nascuda a Johannesburg (Sud-àfrica), és dissenyadora de moda i, actualment, professora de disseny tèxtil a Bangkok. Afirma, però, que no suporta cosir.

Està fascinada per Berlín, on hi ha arribat seguint el cor i on confessa sentir-se ella mateixa: “feel on my own skin”. Abans de l’actual estada, de prop de set mesos, ja havia visitat molts cops la ciutat; ara sent que ha de fer alguna cosa a la ciutat, que hi té quelcom a acabar. Com molta gent que ens estem aquí, no té plans més enllà dels propers sis mesos però l’any vinent, tornant de Tailàndia, espera poder-s’hi establir per una llarga temporada i construir-hi quelcom d’estable que pugui combinar amb estades a Sud-àfrica.

1 comentari

  • Pau Serra Bou

    24/12/2010 20:25

    La Hestie és d’aquell tipus de persones que té molt clar el que vol però encara no sap on ho vol. Potser seguir buscant és tant important com trobar-ho.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús