Retrats de Berlín: Tori

Tori

Tori (26), de Victoria, és atrevida i directa, sap què vol i lluita per aconseguir-ho; la seva empenta és contagiosa. Es defensa bé en alemany però prefereix parlar-me en anglès; ho fa a poc a poc i clarament, gesticulant molt. Des d’Adelaide (Austràlia) va venir a Europa fa uns cinc anys per acabar els seus estudis en Recerca de Salut Internacional a Ginebra (Suïssa) i Uppsala (Suècia), on va conèixer la seva parella, amb qui han decidit de provar de viure un parell d’anys a Berlín.

Evidentment enyora el clima, la platja, la família i els amics però se sent molt bé a la ciutat, d’on aprecia la diversitat de la gent –de cultures, nacions, ocupacions– i la qualitat cultural –oficial i underground. Al cap de poc de ser-hi va saber que aquesta era una ciutat per ella, que l’havia captivat; tot i això, la seva curiositat l’empeny a viatjar i sap que d’aquí un parell d’anys li tocarà alçar el vol de nou.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús