Retrats de Berlín: Korbinian

Korbinian

Periodista de la Deutschlandradio (ràdio pública alemanya) de la secció de política, procedent de Wolfsburg (Baixa Saxònia). Korbinian (31) va venir a la capital a estudiar Ciències Polítiques. Després d’haver estat per molts llocs d’Europa i de treballar tres anys al Parlament Europeu com a tècnic del partit Els Verds-Aliança Lliure Europea s’ha mudat finalment amb la seva companya Anneke i la seva filla Nele Julia a Berlín, on fins al desembre va gaudir de la seva baixa per paternitat.

Considera aquesta com la única metròpoli d’Alemanya, una ciutat gens provincial i on tot canvia molt de pressa; sobretot, és la capital de la política i el periodisme. Dels anys 90 en recorda l’obertura al món, quan quasi era més fàcil trobar estrangers i sentir anglès que no pas berlinesos parlant alemany. Confessa no trobar a faltar res de la seva ciutat, ja que no l’entusiasma el paisatge lleig i industrial de la ciutat de la Volkswagen. Per ara, igual que l’Anneke, ja n’ha tingut prou de trasllats i vol quedar-se una temporada, però no pot negar que Brussel·les el té enganxat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús