Una parada de bus caminadora

La parada caminadora (de BVG.de)

Els transeünts que l’últim cap de setmana de febrer van passar per davant del museu dels bombers, situat al districte de Tegel, van ser testimonis d’un fet excepcional: una parada de bus caminadora.

En un reportatge de la revista plus que edita la companyia de metro, autobusos i tramvies BVG d’aquest mes se’ns revela el secret: el petit Carl de cinc anys desitjava una disfressa de parada de bus pel carnaval d’enguany; la seva mare, amb paciència i destresa suficient, li va confeccionar el vestit, una feina que va durar ben bé deu hores. La disfressa estava tan ben feta que no tan sols va deixar bocabadats tots els qui la veieren sinó que va arribar a parar-hi un autobús, encara que només fos perquè el conductor donés uns quants ossets de caramel al nen-parada.

La revista també ens dóna un consell: “si mai veuen una parada de bus caminadora, mirin-se-la amb discreció, riguin, però, sisplau, no s’hi aturin a esperar: és bastant improbable que el proper bus hi pari!”

La notícia sencera la podeu llegir en alemany a la secció de notícies de la BVG. El text està fet amb una redacció tendra i molt divertida. Curiosament, Ferran N. m’havia fet arribar la foto per separat i, tot i que era un fet prou interessant, no l’he pogut escriure fins saber-ne la història.

Etiquetes , ,

2 comentaris

 • Berni

  15/04/2011 10:03

  :-)

 • Rei Universal

  15/04/2011 13:47

  Gràcies, gràcies! No hi ha de què! Sóc la mare que ha generat aquesta història magnífica!

  Per cert el nen aquest ha d’estar una mica malament, les parades d’autobús són la cosa més aborrida del món!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús