Seguint el rastre del nazisme als EUA

[youtube wTWT8xaCB5A]

Louis Theroux és un documentalista anglosaxó establert a Anglaterra famós pel seu “periodisme bonzo”, estil amb el qual aborda directament, sense pors ni reticències les creences de la gent amb les quals ell no està d’acord per posar-les en dubte. Amb les seves preguntes indiscretes i incisives, la seva mirada penetrant, la seva imposant alçada i la cara d’estaquirot caparrut –dit des del respecte– que el caracteritza incomoda a qualsevol que li gosi plantar cara. Principalment ha treballat per la BBC i els seus programes són mundialment reconeguts.

Aquest documental, malgrat tractar sobre els EUA, és una interessant mostra de l’expansió que el nazisme va tenir més enllà de les fronteres d’Alemanya i com continua sent encara avui en dia molt important en la vida d’alguna gent. Tot i això, salta a la vista que aquest corrent del nazisme que mostra el film queda molt lluny de l’original i és pràcticament una paròdia d’aquest.
M’abstindré de comentar el seu contingut, crec que parla per ell sol i cadascú en traurà les seves conclusions.
El documental és disponible a YouTube en cinc parts, uns 70 minuts en total, el podeu veure tot seguit des del web Top Documentary Films.


Louis and the Nazis
Dirigit per Stuart Cabb
Escrit per Louis Theroux

Etiquetes ,

2 comentaris

 • alicia solis

  19/04/2011 13:47

  muy interesante. en este mundo hay gente loca y esos tipos. Me gustan muchos los programas de Louis.

 • Guim Bonaventura

  20/04/2011 10:12

  Hahaha! Me gusta tu precisión, Alicia: “gente loca y esos”…!
  Pero realmente estan fatal.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús