I la neu…?

La primera nevada

Estranyats, els berlinesos mirem cada dia al cel i al termòmetre. Dies clars i temperatures diürnes per sobre dels deu graus no semblen indicar que siguem a només tres setmanes de l’inici de l’hivern.
Repassant els escrits de l’hivern passat recordo que la neu va arribar, poèticament, just un més abans de Nadal. A partir de llavors ja no havia de parar fins cap d’any, amb tempestes de neu duríssimes i temperatures constants sota els deu negatius. El pic de l’hivern fou el dos de desembre tal com la pàgina de Facebook de Berlín recordava aquest divendres. Mentre esperem ja una mica impacients que caiguin els primers flocs per sortir a trepitjar neu com nens amb sabates noves ens consolem confiant que aquest hivern potser no serà, sortosament, tan dur com l’anterior.

[youtube VMLe0bZyir8]

 

Etiquetes

1 comentari

  • Sir William Temple

    04/12/2011 16:55

    A Dublin va ser la mateixa història però tres dies abans (és més a l’oest i el núvols van arribar primer) http://neu.dublin.cat
    Això de “els berlinesos mirem” sona molt a persona integrada, no? Huahuahua!! Crec que és força més fàcil considerar-se d’una ciutat que no pas d’un país, jo em considero dublinès de totes totes però irlandès encara no, tot i que a Irlanda no em sento estranger.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús