Obrint Pas a Berlín

Obrint Pas has been here

El passat divendres 10 de febrer van tornar a tocar Obrint Pas a Berlín després de dos anys de no fer parada a la capital alemanya i on sempre són ben rebuts pel col·lectiu antifeixista. En un curt però intens concert a la Festsaal de Kreuzberg van repassar les cançons de l’últim disc però també èxits d’àlbums anteriors que ja són prou coneguts al nord d’Europa.

Tot i que, naturalment, aquí els concerts no tenen la potència de la qual gaudeixen a casa i alguns dels espectadors semblaven una mica despistats, les entrades estaven exhaurides des de feia dies i la revenda anava molt buscada. En tot cas, els balladors vam quedar prou satisfets –encara que mai és suficient quan s’ha seguit el grup de forma assídua, com molts dels presents hem fet– de poder tornar a fruir de la potència de la dolçaina en el poc més d’una hora que durà la seva actuació.

La gira de presentació del disc ‘Coratge‘ a Alemanya també els va portar a Kiel i Hamburg, i va comptar amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Aquí podeu veure algunes fotografies del seu concert i en aquest vídeo podeu veure un fragment del concert, quan la banda tocà Som:

[youtube V4IJMCwSkfo]

Etiquetes

4 comentaris

 • Antoni Tàpies

  24/02/2012 17:36

  Alerta! “Encara que mai NO és suficient”.

  Aquests castellanismes i les capitulacions del terrorista Pla Nualart fan aquest diari lingüísticament execrable!

 • Núria Bergadà

  27/02/2012 17:25

  Un petit apunt, la cançó no és “La Flama”, és “Som” ;)

 • Guim Bonaventura

  04/03/2012 19:25

  Vaja, estava fi amb aquest article… Ho corregeixo, gràcies!

 • Des de Berlín Guim als Premis Blocs 2012 – Ara.cat

  18/08/2012 6:00

  […] des de gener he publicat més de 25 entrades, entre els quals les cròniques de les visites d’Obrint Pas, Jaume Cabré, Maria Coma, Toni Strubell, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, els Bastoners de […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús