Des de Berlín Guim als Premis Blocs 2012

Aquest mes d’agost ja porto 1 any i 9 mesos escrivint al meu bloc al diari Ara. Amb més de 120 articles escrits sobre Berlín, Alemanya i, de tant en tant, dels països germànics, intento donar nous punts de vista, ressaltar temes que passen desapercebuts i posar èmfasi a les relacions que s’estableixen entre Alemanya i Catalunya.
Només des de gener he publicat més de 25 entrades, entre els quals les cròniques de les visites d’Obrint Pas, Jaume Cabré, Maria Coma, Toni Strubell, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, els Bastoners de Llorenç del Penedès, la delegació del Perelló a Dardesheim… (moltes de les quals anaven acompanyades d’entrevistes), així com articles sobre història, política, societat, art… De mitjana, cada article compta amb unes 250 lectures, xifra que em fa estar molt content.
Enguany m’he decidit a apuntar el bloc al concurs dels Premis Blocs 2012 per a donar-li més ressò.

Els PB2012 volen impulsar la catosfera, la xarxa de blocs i webs catalanes, i donar suport a la participació social, professional i empresarial al web per incrementar la presència del país i la llengua a internet. El sistema de valoració dels PB2012 és una mescla de votació popular i tria del jurat. En una primera fase, tothom pot votar un màxim de quinze blocs (un per categoria); els guanyadors sorgiran d’entre els finalistes de cada categoria i els decidirà un jurat.

Trobareu més informació del procés de votació al bloc de Stic.cat, on també podreu registrar-vos per a votar. Per a fer-ho cal registrar-se, també es pot fer amb comptes de Twitter o Facebook.
El bloc Des de Berlín Guim es troba a la categoria de Política, economia i societat.

Si us agrada el meu bloc, el trobeu interessant, i voleu ajudar-me a donar-li més visió, votar-lo als Premis Blocs 2012 pot ser una forma de donar-hi suport.
Però també –si no trobeu convenient participar en la votació– llegir-lo de tant en tant, així com compartir-lo a través de les xarxes socials i prémer els botons de Twitter, Google+ o Facebook que es troben al final de cada article, i deixar-hi comentaris, m’ajuda a donar-li difusió i em dóna ànims per continuar amb aquesta tasca que faig amb tant de gust.

I, sobretot, moltes gràcies per llegir-me!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús