Autor

Guim BonaventuraGuim Bonaventura i Bou. Vaig néixer a Barcelona i he viscut a cavall d’aquesta ciutat i Sant Cugat del Vallès (comptant una temporada a Manresa). El 2009 vaig venir a Berlín cercant aire fresc.

De la meva família n’he après l’amor pel país en tots els vessants: a resseguir els seus senderols, a descobrir els seus paratges i cims més alts, a llegir-ne els autors per aprendre’n bé la llengua, a conèixer la seva gent per saber de les tradicions i la història. De la família n’he heretat la passió d’escriure i fotografiar –no hem esclarit d’on ve el cinema–, les ganes de descobrir sempre, el dret de posar-ho tot en dubte i el deure de millorar-ho.

He estat vinculat amb associacions d’escoltisme, per la llengua i la nació catalanes, folklòriques i de cooperació humanitària. Tinc especial afecte per Bòsnia i Hercegovina, on he col•laborat en un projecte de desenvolupament i difusió de la realitat del país, tasca que continuo fent.

Actualment em dedico a escriure, fotografiar i rodar petits projectes que van nodrint el meu web; també escric sobre Bòsnia en un altre bloc. Aquesta participació al nounat diari ARA és la meva manera de continuar en contacte amb Catalunya i treballar pel país, comesa que es combina amb l’explicació de la realitat catalana a Alemanya.

Berlín és una ciutat dinàmica i extraordinària. No se li acaben mai de descobrir els secrets més antics i sempre sorprèn amb les propostes més innovadores. Tots els visitants, i especialment els catalans, en resten captivats. Des d’aquestes pàgines virtuals us faré arribar petits detalls i històries de la ciutat, així com d’Alemanya i la resta de països germanòfils, societats on molt sovint ens emmirallem però la realitat complexa de les quals desconeixem.

És un repte transmetre la vida de Berlín en un bloc, però l’accepto encantat!

Així que willkommen a DES DE BERLÍN GUIM!

Seguiu les meves piulades des de Berlín a Twitter.
Veieu les meves fotos a Flickr.

2 comentaris

  • Montserrat Palmarola

    03/12/2010 9:15

    Gràcies Guim, no perdis mai aquestes ganes d’escriure, m’agrada molt com ho fas. Montserrat

  • Pepi Meseguer

    08/12/2010 9:11

    Molta sort en aquest nou repte !! Ànims segur que ho faràs de molt bé !!!.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús