Ajuda’ns per impedir que tanquin TV3 Internacional per satèl·lit

“TV3: A partir de l’1 de maig, TV3 tancarà les emissions per satèl·lit, que es fan a través de TV3CAT.”

Més info

TV3CAT, el canal internacional de Televisió de Catalunya, deixarà d’emetre a través del satèl·lit a partir del dia 1 de maig del 2012, segons ha anunciat la cadena en un comunicat. El canal TV3CAT es podrà seguir veient mitjançant internet i les plataformes de cable estatals que l’inclouen comercialment a Espanya, però això no serà així a França ni a Itàlia ni, per descomptat, més enllà.

Els Catalans Abroad o catalans al món volem denunciar aquest pas enrere per a la cultura i la llengua catalanes. Es tracta d’una decisió errònia i contrària a la nostra projecció exterior, i que ens tanca les portes a Europa, a més de privar els milers de catalans residents a l’exterior de poder participar en condicions de l’espai català de comunicació.

Si tu també estàs en contra del tancament de TV3CAT via satèl·lit, suma’t a la nostra campanya i envia un missatge al president de la Generalitat, al president de la CCMA, al Consell de l’Audiovisual de Catalunya i als principals partits del parlament.

Ajuda’ns i fem que se senti la nostra veu premem en aquest enllaç!

Moltes gràcies

Endavant les atxes!!

Manel Bargalló

Kalrsruhe – Alemanya

3 comentaris

 • Yolanda Pelegri

  05/03/2012 0:46

  Ens arriben els canals d’extremadura, galicia, madrid… perquè no el de catalunya! Han de pensar que deixen “orfes” a tots els que vivim fora. Si la crisis és generalitzada perquè només vol deixar d’emetre TV3?

 • NÚRIA TRULLS I SERRA

  01/05/2012 22:02

  …Ja està! avui he sabut que ja estem a 1 de Maig perquè el canal de TV3 internacional no va. Tot negre! On anirem a parar??com el petit país que tant estimo???

 • Manel Bargalló

  02/05/2012 9:43

  Hola Núria,
  el pitjor de tot és que l’alternativa per internet no funciona bé. El programa que diuen que t’instal·lis té bona qualitat d’imatge però s’interromp cada dos per tres la imatge durant 10 o 15 segons. No és pot veure. Si vas al web de Canals en directe, la qualitat és tant dolenta que al final també ho tanques.
  En fi, ens hem quedat sense TV3 a l’exterior

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús