Diari d’un català que serà lliure però tardaré a ser-ho una mica més

Avui som dilluns 26 de Novembre, un dia  després de les primeres eleccions plebiscitàries a Catalunya. El resultat no ha estat bo. Però  per ara sabem quina és la “puta” realitat. Sabem de veritat quants diputats independentistes hi ha al Parlament, que per sort són majoria absoluta i sabem quants no ho són. També  mirant els vots podem saber en un suposat referèndum quan podrien votar a favor i en contra d’una manera més fiable que abans.

Hem de reconèixer que havíem pecat de ser massa optimistes. Però  tampoc  podem estripar-nos els vestits. Estem més a prop que fa un any però potser menys del que semblava fa uns dies. Ara toca tancar les dents i treballar de valent.

Per l’altre costat, he decidit no continuar escrivint el diari. No té sentit i tampoc tinc esma per continuar escrivint cada dia.

Aniré escrivint mes espaiadament sobre política i també altres coses.

Fins aviat

Endavant les atxes!!

Karlsruhe – Barcelona

3 comentaris

 • Gabriel martinez bueno

  26/11/2012 19:11

  Hi han moltes coses a fer per no patir un desengany dels mandataris . Es canviar els habit s de conducte , de costums en l´alimentació ,de ser húmils amb el coneixements ,refutar les coses que sempre han dit que eran intocables . No et toquis els collons , masturbarse escur-sa la vista ,el malic es una font d´informació només cal posar el dit del mig i la recuperació del cos es transforma i així un munt de coses . Ara estic lleguint a masanobu fukuoka , les cases fetes ´
  d´adob i palla . Cal fer un canvi de mentalitats per arribar a la independència , cal canviar les fabriques ,els habits de consum , els etiquetatges , la preservación de la cultura de les llavors , i quan acceptin que no es retalla la vida de les persones sumarem …..

 • Manel Bargalló

  26/11/2012 23:00

  Hola Gabriel,

  sigui con sigui, s’ha perdut una oportunitat històrica per tenir-la en un o dos anys. Ara no crec que s’aconsegueixi ni en 8 o 10 anys. Sóc pessimista. El canvi de mentalitat que dius no passarà mai. Vet a aqui un dels problemes del catalans, que ens perd l’estètica
  Gràcies pel comentari

 • ianF

  27/11/2012 13:27

  Com dius les coses son mes clares despres de les eleccions. Es veuen les prioritats dels catalans : Referendum!
  Si no fos per en Duran, CiU hauria guanyat mes vots.
  Les calumnies del diari El Mundo tampoc han ajudat a Mas.
  ERC s’ha vist enfortit. Sempre impressiona el gran nivell de serenitat i educacio de Junqueres. Enhorabona!
  Vinga Lopez Tena, no siguis tan pessimista! Al contrari del que dius, els catalans SI volen la independencia home! El que passa es que SI es una formacio que no ha calat en l’acceptacio dels catalans. Molts encara no entenen pq no us junteu amb ERC senzillament… Esteu d’acord en tot, pero sou 2 partits separats, aixo no cola be amb ningu. Una mica d’humiltat home, pel be de Catalunya i el vostre. ERC es un partit amb molta historia i prestigi, no es cap deshonra juntarse amb ells, ben al contrari.
  //*// Ara toca amics!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús