Existim!

He estat quasi un mes sense escriure una entrada al bloc. El motiu principal no ha  estat només el possible desengany amb el resultat de les eleccions del 25N. Com alguns ja  haureu imaginat, la meva vida ha sofert un canvi que malgrat era previsible, no deixa de ser sempre traumàtic. No és tracta de cap malaltia normal, és un assumpte del cor. Però no explicaré més. Els assumptes d’aquesta mena són només propietat de la intimitat de cadascú.

Mentre no tingui la serenor imprescindible per poder analitzar la vida sense influències emocionals, m’abstindré d’escriure sobre política del dia a dia. Però si que ho faré d’anècdotes, polítiques o no, que estic vivint a l’exili de les  germanies.

El títol “Existim!” és un crit de reafirmació. Jo, que ara necessito reafirmar-me,  miro de trobar noves amistats que vulguin compartir una mica del meu jo. Gratament he vist que ara a Alemanya hi ha una curiositat per conèixer-nos. Malgrat encara ens associen a molts tòpics espanyols, cada dia hi ha més que hi veuen diferència. Ara puc dir sense por d’haver de donar llargues explicacions, que sóc català i que Barcelona és la meva capital.

Molts cors s’obren quan abans eren tancats.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús