La força dels petits gestos (tapmania per en Guillem)

Permeteu-me avui un post una mica diferent.

De tant en tant les famílies reben grans patacades. Sovint es pateixen en solitud, però a vegades afortunadament transcendeixen l’anonimat i fan aflorar la solidaritat dels petits gestos. I aquest és el cas d’en Guillem, un noi de 16 anys de Torroella de Montgrí

Fa ja més d’un any que en Guillem va tenir un terrible accident que li va provocar una asfíxia i li ha afectat greument la seva motricitat,  tal i com ha explicat avui la seva mare a RAC1. Des del dia de l’accident tot l’institut i el poble es van mobilitzat per ajuar a en Guillem en la seva rehabilitació. Al principi no costa massa mantenir el caliu. Amb el temps, però, es corre el perill que tot es vagi refredant. Per això m’ha agradat que avui es donés l’oportunitat a la seva mare d’explicar-se i de fer difusió de la iniciativa de la tapmania: el repte de recollir 11.000 Kg de tap de plàstic per aconseguir un pla elevat, un aparell que permetrà fer exercicis de recuperació a en Guillem.

Fins ara s’han recollit ja 7.500Kg de taps, però encara en falten 3.500Kg. La cosa està  madura, però falta l’última empenta.

Separar els taps és una mica d’esforç. És un petit gest. Però té un gran valor per la família d’en Guillem.

Si necessiteu informació, un lloc on us podeu adreçar és a l’IES Montgrí o a la seva AMPA… o directament al grup de Facebook TAPMANIA per en GUILLEM

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús