Autor

Llicenciat en informàtica per la UAB el 1.989 (quan encara es feien servir disquets de 5¼) vaig tenir la sort de poder-me quedar  com a professor a la universitat. Després d’uns quants anys a la UAB i amb la tesi doctoral ja llegida, el 1.997 m’incorporo definitivament a la Universitat de Girona, on estic actualment de professor al departament d’Informàtica i Matemàtica Aplicada.

Després d’un inici de la recerca en el món de la informàtica gràfica i del tractament d’imatges per ordinador (amb unes interessants estades pre i post doctorals a Paris i Rennes) i d’estar uns anys més centrats en la gestió de la universitat (coordinador d’estudis, sotsdirector escola director departament i vicerector de la UdG) darrerament estic reconduint la meva activitat cap als aspectes socials de la informàtica i com aquesta està ajudant a canviar (per bé i per mal) la nostra societat.

Usuari regular de les eines del web 2.0, procuro treure’n profit per intercanviar opinions amb gent ben diversa: discrepant i debatint anem enriquint la nostra visió del món. Defensor del programari i del coneixement lliure, crec en iniciatives com l’Open Government i una de les seves eines: l’OpenData.

Pare de dues nenes, implicat des de fa anys en l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí, col·laborant en tot el que un pot en la bona marxa de l’escola pública del poble.

Em podeu trobar a Twitter, a Google+ i a Facebook … i també a http://jordi.regincos.cat

2 comentaris

 • hospital sant joan de Déu

  28/12/2011 16:15

  Ajuda’ns a fer córrer aquesta nadala tant especial que hem preparat des de l’hospital. Hem deixat fora els problemes per uns moments i tots ballem pels nens !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=02dJewpZZ-U

  Moltes gràcies ¡!!

 • Què ens diu el BOP del CEO abril 2014? 62.3% – Ara.cat | Humbert.Cat

  30/04/2014 23:56

  […] Més informació […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús