Economic news

Aquesta setmana ha estat notícia que la Societat Anònima Cotitzada d’Inversió Immobiliària (SOCIMI) Saint Croix Holding Immobilier, amb un capital social de 267,5 Milions d’euros, establerta a Luxemburg (Boulevard Prince Henri 9b, L-1724), ha acordat traslladar la seu social a Madrid, canviant, per tant, de nacionalitat, tot mantenint, en canvi, la cotització de la totalitat de les accions a la Borsa de Luxemburg. 

Segons que informa la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el procés no comportarà ni la dissolució ni la liquidació de la societat. El capital social de la Companyia es compon de 4.452.197 accions amb un valor nominal a 15 d’octubre de 2014 de 60,10 euros.

La Societat és la titular en ple domini de la totalitat de les accions d’una societat anònima espanyola anomenada Companyia Ibèrica d’Inmobles 2009 (CIBRA). Tant Saint Croix Holding Immobilier com CIBRA estan acollides des de la seva constitució al règim jurídic i fiscal de les SOCIMI.

————————————–

A.M.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús