El Tribunal de Justicia de Luxemburgo

Aquest passat cap de setmana una delegació del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de Luxemburg ha mantingut una sèrie de trobades amb magistrats del Tribunal Suprem espanyol sobre qüestions com el diàleg entre jurisdiccions a través de la qüestió prejudicial.

El diàleg institucional entre ambdues institucions va comptar amb la participació del president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes. Entre els magistrats presents en les taules rodones hi va ser present el president de la Sala Primera del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, Antonio Tizano, ponent de la sentència sobre clàusules abusives en execucions hipotecàries que va ampliar els drets i les garanties dels consumidors espanyols. Els temes tractats en les diferents taules rodones també incloïen els Drets Fonamentals a la Unió Europea.

—————————

A.M.
Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús