Felicitat xifrada

Anton Marco | Luxemburg

“En general, fins a quin punt o en quin grau està vostè satisfet amb la vida que fa en aquest moment?” és la pregunta que es va fer en tota la Unió Europea (UE). La satisfacció de la vida és l’avaluació o valoració que el preguntat va fer de la seva vida pel que fa a la seva totalitat. Aquest concepte té un paper crucial, ja que es pot considerar com un indicador clau del benestar subjectiu. Sobre una escala de 0 (“gens satisfet”) a 10 (“molt satisfet”), gairebé el 80% dels residents de la UE de 16 o més anys han atribuït una puntuació d’almenys 6 a la seva satisfacció en general en la vida el 2013, amb una mitjana de 7,1.

Amb motiu del Dia Internacional de la felicitat, que se celebra avui, 20 de març, Eurostat, l’oficina estadística de la Unió Europea, publica una selecció d’indicadors subjectius sobre el benestar de les persones a Europa. Per primera vegada, les dades sobre la percepció i l’avaluació subjectiva en les diferents àrees es van recollir de manera comparable dins el context de les estadístiques oficials europees.

Aquí trobareu els primers resultats que es publicaran íntegrament en juny d’enguany. I més informacions a http://ec.europa.eu/eurostat/

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús