Gravetat

Anton Marco | Luxemburg

 
Una monja del convent de Santa Clara de Manresa ha generat malestar en altes instàncies de l’executiu central i ha provocat les pressions de lobbies en l’àmbit religiós. Entre els lobbistes, segons La Vanguardia, es parla de Carlos Floriano i del ministre de l’Interior; greu la cosa.

Diu també La Vanguardia que “a Roma hi ha un dossier enorme amb cartes que demanen el seu cap pel seu activisme polític” i que li aconsellen fermament de limitar-se als principis de la vida monàstica: vida contemplativa (evangelitzar en silenci). Caram, Caram!

L’altra monja, benedictina ella, al dir igualment de La Vanguardia d’ahir, té previst de demanar l’indult d’exclaustració, previst en el codi del Dret Canònic, per un període de tres anys i que li podria ser imposada per motius greus. Molt greu sembla que deu estar la cosa  perquè se’ls escapin les monges dels convents amb tantes ganes de rumbejar i els altres no acabin de poder-los-hi tancar.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús