Indicis sospitosos

Anton Marco | Florència

Segons la Sala de lo Civil y Penal del Tribunal Superior de Justicia de Madrid (TSJM) s’ha estimat el recurs d’apel·lació que va presentar la defensa de l’imputat contra la interlocutòria de la instructora Susana Polo que acordava “transformar les actuacions en un procediment abreujat”.
Els magistrats, CONSIDERANT que els testimonis no han aportat cap càrrega de prova suficient per enervar la presumpció d’innocència d’en Silva, reconeixen que hi havia “alguna cosa més que sospites o conjectures” per a investigar-lo i que és “inqüestionable” que ara com ara és l’única persona sobre la qual s’han abocat indicis d’estar darrere de la divulgació pública del contingut de correus amb converses privades subjectes a secret sumarial.
No obstant això, els jutges esgrimeixen la manca de qualitat en les declaracions testificals i conclouen que per aquest motiu no poden assolir el grau de racionalitat necessària …

Discussions florentines o querelles bizantines?

Digueu-li com vulgueu. Pels que vivim en les tenebres de la ignorància, interpretar una sentència ha estat sempre matèria prohibitiva. Confrontar conceptes conceptualitzats amb els qui saben llatí, extrema gosadia. Tanmateix està clar que el que menys en podríem dir és que la saben llarga, potser massa llarga.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús