Avís pels conductors

Anton Marco | Luxemburg

 

El Ministeri d’Infraestructures de Luxemburg ha autoritzat a l’Ajuntament de la ciutat de Luxemburg a reduir a 30 km/h una sèrie de carrers a la zona de Pfaffenthal. El canvi va entrar en vigor el 31 d’agost i afecta la Rue Vauban i la Rue Saint-Mathieu, carrers que empalmen amb altres barris de la capital on el límit de velocitat era ja de 30 km/h.

Entre altres motius, els responsables de la seguretat viària han explicat que la distància de frenada d’un cotxe que circula a 30 km/h és la meitat de la d’un cotxe de conducció a 50 km/h. Els usuaris vulnerables, com els nens, ciclistes i vianants, hi surten guanyant. A més, també es millora sensiblement la contaminació acústica d’aquestes zones.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús