Les cinc errades

Anton Marco | Luxemburg

 

Acabo de copiar aquests consells sobre perills… en una web d’analistes financers que aconsellen sobre riscs:

1. No aclarir-se a si mateix com és el seu perfil de risc.

2. No informar-se prou. En relació amb el punt anterior; molts inversors, sobretot a Espanya, no saben amb claredat el que és un fons d’inversió, i menys encara saben distingir-ne un de bo d’un de dolent, i prefereixen comprar accions ells mateixos, amb els riscos que això suposa, a més dels desavantatges fiscals.

3. El seu horitzó temporal. Ha de ser ampli, com més millor. Els bons retorns s’aconsegueixen en llargs períodes de temps.

4. La seva necessitat de diners. No s’han d’invertir diners que es puguin necessitar en un futur immediat la borsa és impredictible en el curt termini.

5. Mantenir l’estratègia, costa mantenir-se decidit quan es produeix una pèrdua continuada, latent, i es sol vendre per temor a perdre’n encara més, s’ha d’aguantar.

Aguantar? Aguantar i aguantar? Aguantar una pèrdua continuada? Latent?

Però per qui ens deu prendre… que es deu haver cregut aquest paio? Latent… continuada… Setmanal o mensual? Anual o secular?

Que aguanti ton pare!!!

 

1 comentari

  • Les cinc errades | CATnews

    28/10/2015 3:56

    […] Anton Marco | Luxemburg   Acabo de copiar aquests consells sobre perills… en una web d’analistes financers que aconsellen sobre riscs: 1. No aclarir-se a si mateix com és el seu perfil de risc. 2. No informar-se prou. En relació amb el punt anterior; molts inversors, sobretot a Espanya, no saben amb claredat el que és […] Ara.cat […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús