Dedicat al candidat

Anton Marco | Luxemburg

 

Si feu una cerca en el web sobre el personatge del dia: “Íñigo Méndez de Vigo y Montojo” (entre cometes, s.u.p.), veureu ràpidament de qui es tracta. El (la) web i el mister proper no enganyen.

El primer que apareix a la web del Google, bé, la primera “jeta” que us arribarà a la retina és la del José Ignacio. Que quin José Ignacio? Que –què- encara no ho heu buscat?

No?

Sí?

Ara sí?

Ja?

Encara no?

Bé, ja veig -o em puc arribar a imaginar- que no.

Busqueu sempre en la telaranya, que mai no enganya!

O potser preferirieu aquesta altra dita:

-Cerqueu a la teranyina, que tot ho esbrina!

Va, a veure, per on anàvem, de què coi anava això. Ah sí, bé, vaja… del nouvingut. Gut, gut!

Guten morgen, senyor candidat!

Si miréssiu en el web del Vanitatis.com, que us enviaria al http://www.vanitatis.elconfidencial.com/ hi podrieu llegir en majúscules el titular: “Otro aristócrata en la corte de Mariano Rajoy”.

El senyor, que dic ara, el Barón Íñigo Méndez de Vigo y Montojo (born 21 January 1956 at Tetuan, Morocco) is a Spanish politician and Minister for European Affairs in the Spanish Government since December 2011… …

I és que jo sempre ho he dit i encara ho penso  -la teranyina  mai no enganya i tot ho esbrina-: qui més deu saber i entendre en afers europeus deuen ser els africans.

Guten morgen, senyor candidat!

 

Etiquetes ,

1 comentari

  • Dedicat al candidat | CATzona

    08/11/2015 3:23

    […] Anton Marco | Luxemburg   Si feu una cerca en el web sobre el personatge del dia: “Íñigo Méndez de Vigo y Montojo” (entre cometes, s.u.p.), veureu ràpidament de qui es tracta. El (la) web i el mister proper no enganyen. El primer que apareix a la web del Google, bé, la primera “jeta” que […] Ara.cat […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús