Corina Saebels (Intergeneracional)

El juliol de 1991, Corina Saebels, una mare soltera amb dos fills, veu una enorme nau espacial que flota sobre la seva casa a Aldergrove, a la Colúmbia Britànica.

 

Quan es va assabentar pel seu amic que havia desaparegut més de 45 minuts, temps que no va saber explicar, va informar de l’avistament a UFO*BC i va descobrir que altres 15 persones més havien presenciat un artefacte similar. Corina va haver d’enfrontar el repte més gran de la seva vida quan la seva filla l’informa d’haver vist un extraterrestre en el seu dormitori. L’incident provoca una sèrie de flashbacks, fent memòria d’infantesa. Tot allò exposa Corina i la seva família als aliens, que van darrere d’ells. Per protegir la seva família es muda a Aldergrove… però fins quant de temps es podrà amagar?

 

——-
UFO*BC is a not-for-profit society registered with the province of British Columbia, Canada. The primary mandate of UFO*BC is to gather and investigate BC and Yukon based UFO sighting reports, and to make the public aware of the phenomenon.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús