Entrades amb l'etiqueta ‘cafè’

Prou cafè

dijous, 17/01/2019
Màxim Serranos Soler | Luxemburg

 

Estimats fans del cafè, de l’esmorzar i de les meves cròniques de bar, ha arribat el moment: el darrer lliurament sobre bons llocs on esmorzar a Luxemburg (ciutat).

(més…)

Encara més cafè

dimecres, 27/06/2018
Màxim Serranos Soler | Luxemburg

 

Han passat prou mesos des de la meva darrera entrada sobre cafès i esmorzars a Luxemburg: presento, per tant, un nou lliurament de descripcions sobre aquesta beguda universal i els establiments de la ciutat que s’hi consagren.

(més…)

Més cafè

dissabte, 27/01/2018
Màxim Serranos Soler | Luxemburg

 

Fa poc més d’un any publicava una entrada sobre el cafè que va esdevenir, més o menys, l’elogi d’una cafeteria luxemburguesa. Doncs bé: va tancar, de manera una mica inesperada, a l’estiu, fet que em va dur a buscar alternatives. Per sort, Luxemburg està situat prop del cor d’una determinada idea d’Europa i no escasseja l’oferta en aquest àmbit. Malgrat que la recerca encara no es pot considerar conclosa, vet aquí algunes observacions provisionals.

(més…)

Vuit cafès l’any

dissabte, 7/01/2017
Màxim Serranos Soler | Luxemburg

 

Sóc de beure te i d’esmorzar a casa, abans de vestir-me o, fins i tot, de dutxar-me. Tanmateix, en comptades ocasions, m’agrada concedir-me un esmorzar de forquilla i ganivet en alguna cafeteria (fins i tot, si molt convé, acompanyant-lo amb un cafè).

(més…)