Entrades amb l'etiqueta ‘Múrcia’

Antena 3, 1992

dimecres, 9/01/2019

Programa: “Tan contentos”. Antena 3.
Fecha de emisión: 1992.

Entrevista realizada por Consuelo Berlanga a Enrique de Vicente, Rafael Peralta y Próspera Muñoz. Enrique nos explica los tipos de encuentros con OVNIs, refiriéndose a la clasificación del Dr. Hynek.
El rejoneador Rafael Peralta describe su encuentro con un OVNI y un humanoide ocurrido cerca de Punta Umbria (Huelva) en julio de 1982. Y Próspera narra su experiencia de abducción en Jumilla (Murcia), en 1947. Según Enrique, en los casos de observación de humanoides, encontramos analogía en cuanto al tipo de cabeza y a las vestiduras. También suelen tener cuatro dedos. Considera que lo sorprendente de estos casos, son las coincidencias que hay entre algunos. “Esto nos llevaría a pensar que estaríamos siendo visitados por grupos muy distintos, obedeciendo a algún tipo de plan que ignoramos“.

TV3, informe 1996

diumenge, 16/09/2018

30 minuts, TV3, 30/06/1996

El Ministeri de Defensa finalitza el procés de desclassificació dels expedients ovni que s’han registrat en els últims anys. Això fa que es puguin consultar les investigacions dels militars sobre els casos d’avistament d’objectes voladors no identificats, que s’havien considerat matèria reservada i secreta fins a l’any 1992. El reportatge entrevista persones relacionades amb aquests fenòmens a la Manxa, Múrcia i Mallorca: testimonis d’avistaments, gent que diu haver contactat amb éssers extraterrestres; parla del paper de l’exèrcit de l’aire. S’analitzen, també, les diferents hipòtesis per explicar l’existència d’aquests fenòmens, amb el testimoni d’astrònoms i especialistes del gènere, i entrevistes al premi Nobel de Física, Steven Weinberg i el científic Joan Oró.

La reproducció d’aquest material es fa amb propòsit educatiu, d’anàlisi o de crítica i comentari, segons la Clàusula d’Ús Just continguda en l’Acta dels Drets de Reproducció i Còpia de 1976.