Oriol Malgosa

Oriol Malgosa

Jugo a la màxima divisió estatal d’hoquei herba amb l’Atlètic de Terrassa. Si es tractés d’un altre esport no hauria de fer res més per viure, però al no ser-ho vaig decidir estudiar periodisme. Principiant en els blocs i central al camp, començo a escriure de l’únic en què em defenso.

Vaig néixer a Sant Cugat el 24 de maig del 1989 però he viscut gairebé tots els dies de la meva vida a Matadepera. No canviaria el meu poble per cap altre lloc del món, però l’any passat vaig decidir passar una temporada fora d’ell per formar-me una mica més com periodista i jugador de hockey (als que hi juguem ens sona estranyíssim parlar d’hoquei, i més encara haver d’afegir la cua “herba”).

Abans de viure un any a les terres baixes vaig treballar de cap de comunicació del club de la meva vida, l’Atlètic de Terrassa, vaig escriure notícies d’hoquei herba per l’Ara.cat i vaig dirigir ‘El Tercer Temps’ de Matadepera Ràdio, amb el qual seguia col·laborant des d’Holanda. Actualment busco nous projectes professionals per fer-me un lloc dins del món del periodisme.

Catalunya té un nivell altíssim d’hoquei herba que no es correspon amb la seva minsa aparició als mitjans. Espero que tant aquest racó com l’Ara ajudin a col·locar l’esport de l’estic amb pala de paraigües allà on es mereix.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús