En català, jugues?

imatge_senselogo.jpg Dissabte 30 de novembre torna la Festa per al joc i la joguina en català, que enguany arriba a la desena edició amb una novetat: hem ampliat el ventall i passem a ser Festa pel joc i el lleure en català, per tal de donar cabuda no solament als jocs i joguines per als més petits sinó també  al joc i al lleure per a totes les edats, perquè tots tenim dret a jugar en la nostra llengua: el català.

La Festa tindrà lloc a l’Arc de Triomf/Passeig de Lluís Companys de Barcelona entre les 10 del matí i les 3 de la tarda.

Aquest any la Festa arriba carregada de noves activitats: tindrem espectacles tant per als més petits com per als més grans: grups d’animació infantil, jocs de màgia, contacontes, teatre, diables, bastoners, concerts de rock i cant coral. També hi haurà tallers per a totes les edats, des dels ja clàssics pintar cares, fer una corona o la ludoteca fins als tallers de grafitis i batucada. Hi trobareu projeccions de cinema i l’arbre de la llengua, on hi podreu deixar el vostres desitjos pel català.

Una novetat important serà la tómbola, on per molt poc podreu aconseguir un gran regal i d´aquesta manera col·laborar amb la Festa i amb la llengua.

Com l´any passat tindrem fira, on podreu trobar i comprar jocs i joguines en català.

Per a més informació sobre la Festa i sobre els jocs, joguines i lleure en català, visiteu el nostre web  www.jocsijoguines.cat

Mapi Travessa

Plataforma per la Llengua, l’ONG del català

Per llegir més articles de la Plataforma per la Llengua, fes clic aquí.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús