Autor

Em dic Aleix Cabarrocas, vaig néixer a Girona l’any 1982, i fins fa ben poc he fet de redactor i gestor de continguts a l’edició digital del Diari de Girona. També he treballat en alguns projectes relacionats amb la publicitat. Quan puc,  viatjo i faig fotos a llocs recòndits. Vaig estudiar a la Facultat de Comunicació Blanquerna i actualment estic a punt de llicenciar-me en Comunicació Audiovisual a la UOC. M’interessa molt l’anàlisi sobre Internet i la Societat del Coneixement, i fa mesos que escric un blog sobre aquest i d’altres temes.

Des de principis de 2011 estic instal·lat a Guadeloupe. Es tracta d’una illa de les Petites Antilles, al mar Carib. De fet, és un territori francès d’ultramar i, per tant, forma part d’Europa.

El nostre home a Guadeloupe vol ser un blog personal i desenfadat sobre l’Europa tropical i els seus curiosos veïns, en una zona diplomàticament complexa, plena de d’interessos creuats, no sempre prou coneguts.

El títol del blog és un homenatge a la popular novel·la de Graham Greene, que descriu, en clau d’humor, una situació semblant a la meva.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús