Suport a la independència: on és el sostre?

Demà els membres de El Pati Descobert comencem una sèrie de 16 articles que publicarem al diari ARA en paper sobre els diferents perfils dels votants a les eleccions catalanes.

Abans de començar aquesta sèrie d’articles, que esperem i molt que siguin del vostre interès, no volem deixar de presentar el gràfic sobre l’evolució del suport a la independència que s’ha fet públic avui amb la publicació del baròmetre del CEO i on s’afirma que el 44,3% dels catalans es mostren a favor de l’estat propi d’entre les diferents preferències territorials.

independència.PNG

Atenció: i per tots els crítics del CEO i del seu mostreig, avui mateix el CIS avança alguns resultats sobre l’enquesta preelectoral de Catalunya i els resultats són idèntics: 44,1% de suport a la independència entre les diferents preferències territorials que es plantegen.

Avui ens tornem a pregunta: fins quan seguirà pujant?

Etiquetes

1 comentari

  • És aquest el sostre? – Ara.cat

    21/02/2013 15:20

    […] d’entre les quatre possibles preferències territorials que es presenten (en vam parlar el novembre, just abans de les eleccions, però ja ho havíem fet el juny, i anteriorment el març, quan encara […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús