25N: PP i C’s i el poder de Barcelona

Seguim amb les anàlisis breus del vot dels partits amb representació parlamentària. En aquest cas mostrem la distribució geogràfica del vot dels dos partits que s’oposaven més fermament a una eventual consulta: PP i C’s.

Com s’observa en el següent mapa, el vot cap a la formació d’Alícia Sánchez Camacho es va concentrar, principalment, en les comarques costaneres de l’àrea metropolitana (sobretot a Barcelona i a Tarragona). Les diferències amb el rerepaís són notòries: blau intens o força intens a la costa i a les comarques de l’interior el to és força més blanquinós. No obstant això, a banda de Lleida ciutat, dos territoris destaquen pel seu blau més intens: la Vall d’Aran i algunes comarques de les Terres de l’Ebre.

pp2012.gif

Municipi amb menys suport: 22 municipis amb 0% de vot (Abella de la Conca, Arsèguel, Capolat, Sant Jaume de Frontanyà…)

Municipi amb més suport: Bossòst (28.05%)

Quant a C’s, el patró és el mateix, però molt més intens. El graner de vots és essencialment en comarques barcelonines. Destaca principalment el Maresme, els dos vallesos, el Baix Llobregat, El Baix Penedès, el Tarragonès o el Garraf. En la resta de territoris, blancor generalitzada, a excepció de la Vall d’Aran.

cs2012.gif

 

Municipi amb menys suport: 108 municipis amb 0% de vot (Alins, Bellprat, Capafonts, Gaià, Peramola…)

Municipi amb més suport: Vila-seca (16.02%)

Etiquetes

1 comentari

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús