És aquest el sostre?

Noves dades del darrer baròmetre del CEO i com sempre la pregunta sobre sobre les preferències territorials dels catalans no ens deixa de sorprendre. Des de fa uns quants mesos cada cop que es publica un baròmetre del Centre ens hem anat preguntant on era el sostre del suport a la independència d’entre les quatre possibles preferències territorials que es presenten (en vam parlar el novembre, just abans de les eleccions, però ja ho havíem fet el juny, i anteriorment el març, quan encara no era la principal preferència entre els catalans).

Doncs bé, les noves dades del CEO ens confirmen que el creixement sobtat del més de novembre de 2011 no va ser només una conseqüència conjuntural de la manifestació de l’11 de setembre, sinó que aquesta tendència es consolida i, fins i tot, augmenta una mica, fins arribar al 46,4% (i si excloem els que no responen, al 48,9%)

Evolució independència 2006-13.png

Us deixem amb el gràfic i us garantim que en seguirem parlant!

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús