El Pati Descobert fa cinc anys

Sembla que fos ahir quan vam iniciar aquesta aventura. Però no. Ja fa cinc anys. Aquest mes de març El Pati Descobert ha celebrat el seu cinquè aniversari, en un camí que va començar el 16 de març de l’any 2008. Aleshores ho vam fer en una plataforma de blogspot. Posteriorment vàrem passar a wordpress. Finalment, des de fa aproximadament un any i mig, ens trobem allotjats en un dels blocs del diari ARA. Gairebé sempre ens heu trobat en l’adreça www.elpatidescobert.cat

Pel camí, hem publicat un total de 800 articles (aquest, de fet, és el número 800!), ben amanits amb gràfics o imatges, i n’hem fet un bon grapat que no hem publicat. Al Twitter hem fet unes 5100 piulades, tenim gairebé 2670 seguidors i uns 470 “m’agrades” a la nostra pàgina del Facebook. Paral·lelament, hem “participat” activament en la campanya de les eleccions al Parlament, hem assistit (i assistirem!) a diverses xerrades o jornades i hem col·laborat amb algunes obres col·lectives (per internet o en paper).

Amb tot, però, allò més important d’aquests cinc anys ha estat tot allò que hem après. Les nombroses hores que hi hem passat han tingut, sens dubte, un retorn qualitativament immillorable! Han passat cinc anys, però, com el primer dia, encara ens sorprèn que la gent ens llegeixi, ens comenti (i ens critiqui, com no). Vista la feixuguesa d’alguns articles, això té molt de mèrit!

Moltes gràcies a tothom. Persistirem i, si us deixeu, us seguirem atabalant!

Pd/ Com no, us deixem amb un gràfic que hem fet per curiositat i per estudiar quins dies a la setmana tenim més visites. Conclusió: El Pati Descobert rep visites, sobretot, dimarts, dimecres, dijous i diumenge. Fixeu-vos en la concentració de visites durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, en el pre i el post de les eleccions.

heatmapcalendar.jpg

1 comentari

  • Espills

    03/04/2013 17:43

    Moltes gràcies a vosaltres i ànims! bona feina.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús