El Pati Descobert fa un pas endavant

Després de cinc anys de vida, canviem per millorar. El Pati Descobert fa temps que “sobreviu” a la xarxa. Estem enormement agraïts de la resposta dels nostres lectors, dels vostres comentaris i crítiques, dels vostres correus amb reflexions i preguntes, de totes les persones que hem conegut arreu del territori català en xerrades, presentacions o col·loquis. Han sigut cinc anys en els quals hem après i hem intentant transmetre els nostres coneixements i inquietuds, sempre amb un objectiu: analitzar la política, i la catalana en particular, des d’una òptica analítica i rigorosa. Any rere any, hem intentat canviar i innovar per fer arribar les nostres reflexions als lectors de forma més amena i agradable. Més de cinc anys després, i coincidint amb el número 1.000 del diari ARA, que des del seu inici ens ha albergat, El Pati ha decidit fer un nou pas endavant.

Espai web

Després de cinc anys en blogs, estrenem un nou espai web dins el diari ARA, mantenint l’adreça de sempre, www.elpatidescobert.cat. Addicionalment, a partir d’ara, però, també hi podreu entrar a través de www.ara.cat/elpatidescobert. Aquesta nova web, a part de millorar la imatge, ens permet jugar molt més amb la ubicació dels articles en la pantalla i sobretot ens obre un ventall amplíssim de noves funcionalitats que, a poc a poc, prometem anar incorporant.

Nou llibre: ‘Catalunya, un pas endavant’

‘Catalunya, un pas endavant’ (Angle Editorial) és el nom del nou llibre dels membres d’El Pati Descobert. El producte és resultat del premi d’Assaig Irla 2013, que vam rebre el passat dijous dia 6 de juny. El podeu adquirir aquí. Si esteu interessats a organitzar una presentació, escriviu-nos a info@elpatidescobert.cat El dossier de premsa el trobareu aquí.

Nous col·laboradors

Tenim l’honor d’ampliar el nucli dels tres autors del blog amb cinc nous col·laboradors que, sens dubte, afegiran qualitat i cromatisme als nostres escrits. Alguns ja els coneixeu perquè han escrit a El Pati abans, i d’altres hi col·laboraran per primera vegada. Són Abel Escribà, Marta Cantijoch, Lluís Pérez, Elisabet Puigdollers i Meritxell Ramírez. Si en voleu saber més, cliqueu aquí. Tots ells aportaran una visió nova i de qualitat sobre temes dels quals tenim menys coneixement. Benvinguts!

Preguntes i més preguntes

Què és el vot ocult i a qui afecta més? Quines són les particularitats del procés català pel dret a decidir? Hi va haver vot dual en les últimes eleccions? Tres preguntes que, recentment, alguns lectors ens han traslladat per correu electrònic. En els últims anys, cada vegada rebem més preguntes i dubtes. Seguim oberts a més qüestions: només heu d’escriure a qualsevol adreça dels membres d’El Pati o fer-nos la pregunta via Twitter (twitter.com/elpatidescobert).

Esperem seguir interaccionant (per la xarxa o en xerrades) i fent créixer el debat politològic (i polític) en aquesta nova etapa. Moltes gràcies a tothom! Som-hi!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús