Una nit al Sumoll amb Dgusta

#ChillOut del Club Sumoll sobre les vinyes #LaGranada #Penedès

El cap de setmana passat vam voler celebrar la verema, i el restaurant Sumoll, envoltat de les vinyes del cor del Penedès, va ser una opció del tot encertada. Vam gaudir de la gastronomia mediterrània i catalana amb la fórmula Dgusta: menú degustació de quatre plats i postres, on cada plat és maridat amb diversos vins i caves del celler Ferré Catasús, pertanyent a la família propietària de l’establiment i vinculat a la varietat autòctona de raïm que dóna nom a l’establiment. Un espai amb una decoració original i d’inspiració modernista que culmina amb la terrassa del Club Sumoll. Prendre una copa amb música chillout i vistes al paisatge vitivinícola arrodoneix totes les vetllades amb un resultat excel•lent.

#Menú Dgusta al #Restaurant Sumoll #LaGranada #Penedès

A continuació teniu més fotografies del menú Dgusta i el restaurant Sumoll.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús