Disculpes

En primer lloc, m’agradaria demanar disculpes a tots els usuaris dels blogs personals del Diari Ara, i en concret als seguidors del blog del Racó del Corredor, per no afegir cap entrada en aquests dies.

El motiu pel qual no he afegit cap entrada aquests últims dies es perquè he estat de viatge, fora del País, i no tenia cap tipus de conexió a internet. Durant 11 dies he estat per Etiopia, descubrint el país i fins i tot entrenant amb atletes d’elit, que estan dins de l’equip nacional d’atletisme. També vaig tindre la oportunitat i el privilegi de conèixer en persona a Haile Gebrselassie, un dels millors corredors de fons de la història.

1 comentari

  • Raquel

    02/01/2011 13:53

    Quin privilegi poder estar amb Haile Gebrselassie! Jahvé estem encantats de seguir-te la pista i que ens expliques aquestes meravelloses experiències i vivències personals. Et seguim!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús