CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

El FC Barcelona, Campió masculí i femení

Aquest diumenge 9 de gener, s’ha celebrat la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat amb autoritat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina.
També s’han repetit les places d’honor ambdues categories, ja que l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la segona posició i l’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en la tercera plaça.
Podem destacar alguns registres d’interès com els tres rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Mari Carmen González (CAL) als 800 metres amb 2’10”94, Claudia García (FCB) amb 1,78 m i Débora Calveras (FCB) ha saltat 12,98 m en triple salt.
També destacar actuacions com les d’Estefania Fortes (AAC) i Plàcida A. Martínez (FCB) que han marcat 7”76 als 60 m llisos, Tamara del Rio (AAC) que ha saltat 5,85 m en llargada, Edgar Pérez (AAC) que ha marcat 21”81 als 200 metres, Marc Orozco (FCB) ha guanyat els 400 m amb 48”57, Francisco Roldan (FCB) que ha fet 1’57”97 als 800m, Víctor Montaner (FCB) amb 3’53”40 als 1500 m, Ilias Fifa (AAC) als 3000 m, Miquel Vélez (FCB) 2,07 m en alçada, Albert Vélez (FCB) 5,20 m en perxa i José Javier Ortega (ISS-L’H).amb 16,81 m en pes.
A la jornada matinal s’ha celebrat el campionat de la categoria B, on l’UA Barberà i el CA Igualada han aconseguit la victòria a la categoria masculina i femenina respectivament. Aquest triomf significa l’ascens a la categoria A per a la propera edició.

Notícia extreta de la Federació Catalana d’Atletisme                                                                            www.fcatletisme.cat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús