CAMPIONAT CATALUNYA UNIVERSITARI DE CAMP A TRAVÈS

 El passat Diumenge dia 23 de Gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Cross a Sabadell, coincidint amb el 50º Cross Sant Sebastià, que organitza la Joventut Atlètica Sabadell. Aquest campionat es el classificatori per a participar al Campionat d’Espanya Universitari, que enguany es celebrarà el pròxim 27 de Març a Oviedo.

El guanyador del 50º Cross Sant Sebastià, en la prova absoluta, va ser l’atleta marroquí Hamid Kabouri, del C.A. Lloret. En quant a la prova absoluta femenina, la primera a creuar la línea d’arribada va ser Judith LLavero. El guanyador universitari va ser l’atleta Bartolomé Rigo, de la Universitat de Lleida. El van acompanyar al podi Llorenç Sales, també de la Universitat de Lleida, i Jose Pablo Rivero, de la Universitat de Barcelona. En quant a noies, la guanyadora va ser Judith Llavero de la Universitat de Barcelona, seguida de Ona Rafols (2ª) i Júlia Ollega (3ª).

L’equip que representarà a la Universitat de Barcelona en el Campionat d’Espanya de Cross es el següent:

– Jose Pablo Rivero – Lluc Farrera – Jahvé Fernández – Marc Elmeua

GUANYADORS DE LA PROVA ABSOLUTA

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús