uN CoP De SoRT

 

Tres nens massais són els protagonistes d’aquesta fotografia. Feia un trekking per la zona volcànica del Ngorongoro (Tanzània). De sobte, van aparèixer. Vaig tenir clar que els volia fer una foto. El nen del mig es va girar un petit instant. Just en aquell precís moment jo em trobava amb la càmera a la mà i a punt de disparar. La seva mirada cap a la càmera i el meu clic van coincidir en el temps. Aquesta coincidència ha fet que la fotografia tingui més encant. Cal enquadrar, pensar, buscar harmonia… Però un cop de sort també pot ser un regal clau a l’hora de fotografiar. La fotografia de Rina Castelnuovo guardonada al World Press Photo 2009 és un exemple d’això (veure la imatge de Rina Castelnuovo).

 • Data: 11/08/05
 • Càmera Canon PowerShot A520
 • Velocitat 1/60
 • Diafragma f2.6
 • Flash si

3 comentaris

 • Inés

  27/03/2011 22:56

  M’encanta! És preciosa aquesta mirada.

 • Anna

  29/03/2011 13:11

  M’agrada molt!!!:-))

 • Glòria

  05/04/2011 11:58

  La foto és molt bonica, resalta tant el color de la vestimenta del nens, com els ulls negres de l’infant que et mira.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús