ViSió DiFeReNT De SaNT JoRDi


stjordi-2-2.jpgstjordi-3-2.jpg

stjordi-1-2.jpgLa diada de Sant Jordi és una festa en que tots anem a passejar. Amb els llibreters i els floristes al carrer, es crea un ambient pintoresc i únic. Aquest és, a més, un dia en que tots pensem en les persones que són més especials per a nosaltres. Per això, he escollit aquestes tres fotos que, al meu parer, desprenen molta tendresa. Quan tenim la càmera a la mà, podem captar instants d’estima entre les persones i entre els animals. A més, de vegades, fins i tot els objectes inanimats ens suggereixen amor.

No sabem quin és el vincle que uneix aquestes zebres. Però tan si la relació és maternal, com de parella… la imatge evidencia que hi ha una estima.
La foto dels tres amics és de Cochi (Índia). Allà, homes i nens acostumen a agafar-se de les mans i del coll per manifestar l’amistat que els uneix. A casa nostra, en canvi, no acostumem a trobar pel carrer homes agafats de la mà.
La foto de l’ombra em recorda l’obra ‘el petó‘ de Gustav Klimt. La foto no té tants colors. Però el quadre i aquesta foto tenen en comú que els dos subjectes protagonistes es confonen. En el cas del quadre això passa pel grog de les vestimentes, i a la foto pel color uniforme del reflex de l’ombra sobre la gespa.

3 comentaris

 • Inés

  23/04/2011 19:09

  Si em farien dir quina és més bonica de les tres…. seria complicadíssim respondre!! perquè són 3 fotos diferents, però totes precioses!

 • Olga Pérez

  28/04/2011 9:57

  És curiosa aquesta por que tenim tots a mostrar el nostre estim cap a les altres persones ( fer petons, abraçadesa…perquè si, perquè et bé de gust!) Crec, que tot aniria millor si no amaguessim els sentiments, de fet, que hi guanyem?
  M’encanta la segona foto, encara que és complicat triar-ne només una.

 • Glòria

  28/04/2011 11:55

  Són tres fotos, realment precioses, es veu en elles l’esclat de l’amistat, la tendresa i l’amor.

  Tres bones seqüències, adients per Sant Jordi, el contingut hauria de ser present sempre.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús