La VeLLa DoRMeNT

 • Data 23/08/10  11h04′
 • Càmera Canon Eos 40D
 • Òptica 24-70mm 2.8fL USM
 • Longitud focal 38 mm
 • Velocitat 1/250
 • Diafragma f 5
 • ISO 800
 • Flash no

Una idea ens pot portar a una altra idea molt millor. D’això no se n’escapa el món de la fotografia. Passejava per un carrer de Panaji (Goa, Índia) i vaig veure a la meva dreta un carreró estret. Allà hi havia un home que em va cridar l’atenció. La curiositat i també les ganes de fer-li una foto van fer que m’apropés a ell. Un cop dins del carreró, vaig veure aquesta dona de la fotografia. Em va impactar. I vaig tenir clar que no fotografiaria la persona que em va empentar a caminar en aquella direcció, sinó a la seva mare. Abans de fer clic, per suposat, vaig dedicar una estona a parlar amb el fill de la dona protagonista de la foto. Em va presentar la seva parella i em va mostrar com treballava netejant unes bosses per tornar-les a utilitzar. Penso que els aspectes tècnics com l’enquadrament, diafragma, velocitat…no s’han de descuidar. Però quan vull fer una foto, també em sembla molt important el procés de contactar i familiaritzar-me amb l’escenari que congelaré amb el clic.

1 comentari

 • Glòria

  02/05/2011 12:27

  La foto mostra, una vegada mes, la facilitat que tenen algunes persones, que per força s’han d’adaptar a diferents situacions. Malgrat tot, la foto és maca.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús