La ReBeL.Lió De LeS eSTàTueS #acampadabcn

22M-5.jpg

22M-4.jpg
22M-10.jpg Com apassionat que sóc de la fotografia, no em podia perdre la mobilització pacífica que alberga aquests dies la plaça Catalunya de Barcelona. M’he trobat amb un ambient farcit d’escenes que em demanaven fer clic. Hi havia moltes paradetes, molta gent, molts cartells, moltes activitats… En aquestes situacions, és important no atabalar-se i observar molt per escollir bé.

Remirant les imatges a casa, he decidit actualitzar el blog amb aquestes que protagonitzen les estàtues. En primer lloc, les he triat perquè m’han semblat diferents a les imatges que m’havien arribat de l’acampada per la televisió i altres mitjans. A més, les figures del cor de la ciutat guarnides pels indignats considero que parlen per elles mateixa del que aquests dies estem vivint. I és que, una foto ha de poder transmetre la informació per ella mateixa, sense necessitat de cap explicació.

Pots veure una selecció més completa de les fotos a l’acampada de Barcelona a aquest link: Acampada Bcn, per Ferran Romeu.

4 comentaris

 • joan carles

  23/05/2011 16:24

  Good photos man…reflects a lot of the things going on in this country

 • Glòria

  23/05/2011 19:55

  Les estàtues parlen per si soles, has tingut bona pensada en fer aquestes fotos. Tan de bo la idea d’aquesta acampada faci realitat les seves reïvindicacions.

 • Olga

  24/05/2011 16:50

  Ja veus, jo també hi he anat diverses vegades, me les mirava i no portava la càmara. L’altre dia, finalment les vaig fotografiar! Maquíssimes, per tot el que representen!

 • Inés

  25/05/2011 13:40

  M’agrada que, a més de ser fotos molt visuals i boniques, transmeten el que s’està vivint aquests dies al centre de Barcelona. Segueix fent clic!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús